Post by emininevov on Feb 7, 2022 5:45:32 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Tom \u0026 Ben News ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Tom \u0026 Ben News IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים מטבעות תקלות ▞▞▞
▞▞▞ Talking Tom \u0026 Ben News 2022 version ▞▞▞
לא ראיתי עיניים של מישהו בתוך ה-2 הגבר בן טום אין גבר
המשחק הזה באמת מעניין. זוהי דרך מושלמת לעודד ילדים. טום ובן חוזרים על מה שאנחנו אומרים והם באמת מאוד מצחיקים. ילדים אוהבים לצפות בזה.😊. אני אוהב את המשחק הזה. זה כמו פרץ מתח בשבילי. זה אחד המשחקים הטובים ביותר ששיחקתי
קניתי את הטופר של החתול, אבל אחרי שעשיתי, אני לא יכול לחזור למשחק! בזבזתי את הכסף שלי! האפליקציה הגרועה ביותר אי פעם
זה די כיף אבל זה גם ממש משעמם לפני כן אין מיני משחקים וכל מה שאתה עושה זה לגרום להם להילחם וליפול אני נותן 2 לפני הספירה זה מגניב שאתה יכול ליצור חדשות משלך אבל חוץ מזה זה די משעמם 2 כוכבים ⭐⭐
האפליקציה הייתה נחמדה אבל זה עולה הרבה כסף שם וזה נתקע כל פעם!!
המשחק הזה מגניב אבל לפעמים משעמם אבל אתה יכול להוריד אותו בשביל הכיף!
מישחק טוב
אני כל כך אוהב את המשחק הזה אבל יש בעיה בחיבור האינטרנט שלי
היי חברים שלי אל תורידו את זה כי זה משחק משעמם אתה לא יכול לשחק בו אני גם אוריד את זה אבל אני מבזבז את הזמן שלי ראיתי את זה אבל זה היה כל התמונות הוא הטיפש הכי גבוה המשחק הזה מה שיש אומר משהו אין שם על הנייר והעיפרון מה אתה יכול לכתוב בחדשות שאנחנו יכולים לכתוב ולשלוח בשביל זה ערוצי חדשות זה הכל חברים חבר שלי אתה אוהב זה אומר לשים כן
New Guide For BEN 10 & EVIL BEN 10 roblox APK
נתתי לך 2 כוכבים קאגים המשחק הזה הוא מצחיק אבל בעיה זו לא יכולה להרוג את בן
נחמד אבל הסר תוספות
משחק מאוד מאוד מצחיק
משחק מעולה אבל בבקשה האם אני צריך לשלם כדי להנות יותר, אתה יכול בבקשה לתקן את זה אני לא רוצה לבזבז כסף וגם אין לי כסף לקנות את זה אז בבקשה לתקן את זה שיהיה לך יותר כיף.🥺
Talking Tom & Ben News Divertissement bvku
דונלד טראמפ - ויקיפדיה
חזרתי לדור הישן בבקשה. עכשיו אנחנו אפילו לא יכולים ליצור סרטונים משלנו. אנא. CHERRY ON TOP BEING OLD VERSOM BACK ☺😊😁😀😈😬😯😃😇pleeès הלוואי שיכולת לתת 0 מה. Pleeeeeeeeeeeesseesseesseessesseess
אפליקציות – אנדרואיד - 1048 - FXP
אני מצטער שלא רציתי כל כך שתבקש ממך משהו לאכול איתנו בקצת מאוחר כדי שתדע שאין לי מושג כמה אתה אוהב את זה ואז נהיה בבוקר ויהיה טוב לילה ואני לא יודע למה אתה מתכוון באיזו שעה אתה הולך לעשות את זה בהצלחה רבה לעזרתך כדי לבדוק בסוף השבוע הזה ואני
Talking Tom & Ben News Hiburan pqif
מאוד מאוד גרוע משחק גרוע בבקשה חוט הורדה pannathiinga בבקשה😡😡
האפליקציה הזו ממש טובה. אני אוהב את האפליקציה הזו
זה ממש רע לילדים קטנים מתחת לגיל 8. זה ממש גרוע שטום ובן פוצעים זה את זה. זה מצחיק לילדים בני 8 ומעלה אבל מתחת לזה זה לא מלמד ילדים שיעור מתאים.
אהבתי חמוד
משחק חבל על הזמן
טומטום
Toca Life World: Build stories Oktatójátékok opv
סבבה
אם יש לך את כל התלבושת הישנה 7 מוגבלת מחק אותו עכשיו! הצופה שלך תסתכל בכל עין של התלבושת הישנה 7 מוגבלת בבקשה אל תורד!!!!
ללא שם: אפילו ללא החד שמקשיב לי הם מקשיבים לי הם מצחיקים אותי כיף כיף כיף
ראשית זה משעמם וזה כן מראה התנהגות טובה לקטנטנים שנית אתה יודע מדבר אנג'לה טוב אני מפחד מזה שהאפליקציה מרגלת אחריך. אני לא ממליץ עליו אבל שחק בו אם אתה אוהב שצופים בו...
Talking Tom & Ben News - שידור חיי
זה מעולה מישה אומר שזה לא טוב אז הוא לא יודה לשחק
ממש משעמם וצריך לשלם על הדברים המגניבים והכיפיים
זה נפלא אבל הגרפיקה לא יפה
לעולם אל תוריד את האפליקציה הזו אתה יכול לראות שיש כפתור קטן כתום שהוא על המסך שלך אבל הוא קטן מדי זה המצלמה?😰😰😰
אני רק נותן לכוכב אחד את האפליקציה מוזר מאוד שהם פשוט מדברים ודוחפים אחד את השני ולא עושים פעילויות אחרות כמו לדבר אנג'לה ולדבר טום
מיועד לפרסומות אבל 3 כוכבים כי זה היה מצחיק אחרת הייתי נותן כוכב אחד
זה משחק מהמהם!!!
Talking Tom Cat 2 · Talking Ben the Dog · Talking Tom & Ben News · A Call From Santa Claus! + Chat (Simulation).
ובכן, אני חושב שמישהו צופה בי בעיניים.
Новости Говорящих Тома и Бена Развлечения bec
אה זה פנטסטי