Post by emininevov on Feb 7, 2022 5:27:04 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magica.io - Battle Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magica.io - Battle Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod sok érmét ▞▞▞
▞▞▞ Magica.io - Battle Royale 2022 version ▞▞▞
Ötször fizettek fel a VIP-jutalmak feloldásáért. Magasabb lesz, ha ezt rögzítik
Igazán szórakoztató és addiktív battle royale alapú játék, de az egyetlen hátránya, hogy nem játszhatsz barátaiddal, így ha jönnek a frissítés, akkor ez a játék a shiz
a rage nit ep7c félig jó nem ajánlott sok hirdetést, ha kapsz egy díjat és meghalsz
Magica.io - Battle Royale Märulimängud tcaw
Nem szeretem, mert valamiért mindig lefagy és a beállításokba megy, ha nem nyomom meg a beállításokat játék közben
Töltse le a windows 7 pro x86 torrent. Letöltés Pavlik függő ...
Magica.io - Battle Royale Action eza
Sok hirdetéshez. Több reklámot néztem, mint amennyit a játékkal játszottam. Emiatt egy másik játékra lép. Valóban egyensúlyra van szükség a kár szempontjából. Még nem halok meg 1 találattól... Számomra hirdetési átverésnek tűnik...
Utálom ezt a játékot. Ez a játék nem pihentet, csak nagyon stresszes játszom ezzel a hülye játékkal. TRASH GAME pls tegye a játékot még több EZ-vel játszom, nem a stressz miatt, hanem a szórakozás miatt!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LOL UTÁLOM EZT A JÁTÉKOT
Az elején jó móka volt, de minél magasabb szinten mész, annál nevetségesebb lesz. Olyan botokkal találkozhatsz, akik a képernyőn kívül céloznak, nem beszélve arról, hogy több mint 3000 életerővel rendelkeznek, te pedig nagy valószínűséggel 350-500, tehát mindig egy lövést kapsz, miközben 4 ütés kell a megölésükhöz. És ezek mind téged céloznak.
Szeretem ezt a játékot, mert túlságosan addiktív, de túl sok adatot (internetet) vesz igénybe, mivel 40-45 percnyi játék esetén több mint 400 MB. Szóval ez túl sok adatfogyasztás, kérlek csökkentsd ezt.
Még nem töltöttem le ezt a játékot a készülékemre, de játszottam korábban az 1. problémás bottal 2. számú játékkal, a játék nagyon késleltetett. rosszak #6 az axes.io-nak is ugyanezek a problémái vannak #7 kattintáscsali, ami a képen látszik, lehet, hogy más a kamera nézete boszorkány, nem tudsz #8 csak szörnyű grafika #9 a botok célbotja nagyjából #10 nincs elég varázslat #11 minden más a vízhez képest szemét rossz
oké, ez az alkalmazás nagyszerű, de amikor eléred a 19. szintet, az ellenséget annyira lehetetlen megölni, hogy az egyik eltalálja a villanyt, és meghalsz! Annyira ideges vagyok, miközben játszom ezzel a játékkal, hozzá kell adnia néhány oktatóprogramot, hogyan kell játszani ezt a játékot, azt javaslom, hogy adjon hozzá több szintet, például az utolsó szinten játszott, ez minden.!
Nagyon jó ajánlom
Klassz játék, de a hirdetések játszhatatlanná teszik, nagyon bosszantó, mert igazából élveztem ezt a játékot, de túl sok a hirdetés.
Minden nagyon jó, kivéve a hirdetéseket. Érthető, hogy hirdetéseket kell elhelyezni, de ez a mennyiség csak rontja a játékot a játékosok számára. Ha nem én.
Jól vagyok a hirdetésekkel, de.... Nagyon utálom, ahogyan olyan hirdetéseket teszel fel, ahol csak fekete képernyő, hamis kijáratok, kijáratok nélkül, és kihagyhatatlan. Szép játék és könnyen érthető, kihívásokkal teli és nem untat (csak idegesít).
Find the Difference 1000+ levels თავსატეხი lsr
A játék jó, de túl sok a reklám, vagyis túl sok
A játék koncepciója klassz, de ez egy újabb pénzszerzés a fejlesztők számára, minden apró dologért meg kell nézni egy 30 másodperces hirdetést. Nem éri meg
A játék lineárisan halad az arénákon keresztül, több körrel, ahol az utolsóként álló nyer. Noha panaszkodhatnék a visszaesési arányokra, a játék már az ellenséges sebzések és a HP-k növelésével is elszívja mindaddig, amíg az alacsony minőségű tárgyaid egyetlen ütést sem tudnak elviselni, és több mint 5 találatot el nem érnek, hogy véget vess másoknak. Azután nem engeded vissza a könnyebb színterekre. amit be tudsz fejezni. A legnagyobb pofon? Reklámmentesen vásárolt 2 dollárt, mert szórakoztató volt, majd végül egy csapásra elhalálozott egy ajánlat: „Nézze meg a hirdetéseket az újjáélesztéshez”. Szemét.
Mindenkinek, aki túl sok hirdetést mond az OMG-nek. A szó szoros értelmében buta embereknek valamilyen módon pénzt kell keresniük, és azok az emberek, akik azt is mondják, hogy egy csomó ai célpontja van, amikor nyerni készül. Nem csak szívnak. Ez egy szuper szórakoztató játék, de egy kicsit ismétlődő, összességében nagyszerű játék.
desszert legkorábbi Légkondícionáló Magica.io - Battle Royale - Apps on Google Play. Származás Változatlan analógia Either for iOS and Androids
nagyon jó játék jobb lenne, ha több elemet vezetne be
Magica.io - Battle Royale Action eza
Minden arénát legyőztem, és senki sem használja ki a képességeit, egyetlen igazi játékos sem játszik ebben a játékban
Megpróbálok játszani ezzel a játékkal, de ez nagyon nehéz játék, kérlek változtass, 1 csillagot adok
Magica.io Экшен pjm
Steam közösség :: CRSED
Először szórakoztató, és a játékban van lehetőség, de... csak az AI ellen játszol. Nem választhatsz nehézségi szintet vagy szintet, de be van zárva abba a szintbe, amelyet még nem győztél le.Ez azt jelenti, hogy végül a jó mesterséges intelligencia ellen fogsz harcolni, amely egy lövésre képes, miközben 5-6 alkalommal kell eltalálnod, hogy eldobd őket. Elmúlt minden móka.
A robotok annyira túlterheltek, amikor elindulsz vagy bárhol, és soha nem kapsz zsákmányt
Miért adok 3 csillagot, mert két problémám van: 1) amikor belépünk az aranyligába, nehéz nyerni, mert néhányan azt mondták, hogy 700 sebzésük van 2000+ helyett, de nekem csak 100 sebzésem van hogy a játék szórakoztató és ne frusztrált legyen🤬🤬 amúgy jó a játék 🤗
Letölteni egy dalt súlyos testi sértés x antiszérum vs gent ...
Ezt a játékot most ki lehet próbálni, mert néha, amikor letöltöm a játékot, nem működik, vagy elindul, ha most kipróbálható, nagyszerű lesz
Miért értékeltem 3 csillagot, minden alkalommal jól kérdezel, amikor befejezek egy arénát, megjelenik egy hirdetés, és amikor ki akarom hagyni, az arénában elért haladás elveszik, ezért a 3 csillag.
Csak a kitérő képességeimre hagyatkozom, de nem tudom kikerülni a lila elektromosságot. Addig szórakoztató, amíg ez a széles körű varázslat el nem talál téged. Nincs pénzem a felszerelésem fejlesztésére, így könnyen meghaltam. Csak ezüst 4. sziget. 3,5/5*
lejátszhatatlan, 2-3 percenként kényszeríti a hirdetést
Hmm, nagyon nehéz mindhárom kört megnyerni. 🤔 Én is leragadtam, mint a csúnya kezdőbőr. De a speciális effektusok jók.
A játék összességében nagyszerű. Aranyos, jó mechanika, jól összerakott. Az egyetlen problémám az, hogy amikor fizettem a hirdetés eltávolításáért és 50 000 érméért, a játék soha nem adta meg (és még mindig meg kell néznem a hirdetéseket). Frissítem az értékelést, ha ez megoldódik. Jó 5 csillagos játék lehetett volna, ha nem ez a fizetési probléma.
Imádom a játékot, de el tudnád-e hagyni a villám varázslatot, az rossz érzés, ha eltalál valaki, aki tétlenül jár és villámokat küld, az összes többi tisztességes játék, ha hiányzik, de a villám követi a játékosokat, így ha hiányzik, akkor körbefordul és eltalál. nem szórakoztató a villámjátékosokkal. Azt is megteheti, hogy a joystickot egy kicsit nagyobbra nehezítse a körön belül tartani. Kösz
Ez a játék szórakoztató, amikor te dominálsz, de amikor magasabb szintre érsz, mindenki rád áll, és ellopja a gyilkosságodat, és ez nagyon bosszantó, kérlek nerf a botokra.
Szórakoztató és addiktív, időirtó... De kérlek, adj hozzá új karaktereket és elemeket, és akkor 5 csillag lesz számomra (néhány későbbi frissítés miatt)👍
Magica.io - játék által CASUAL AZUR GAMES