Post by emininevov on Feb 7, 2022 5:15:04 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Yummy-Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Yummy-Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody glitch wytrzymałość ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Yummy-Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Cóż, to po prostu awsm być częścią tej gry Wygrałem 693 poziomy z 3 gwiazdkami ... że 2 bez wydawania ani grosza na tę aplikację ... dobrze zrobione ludzie kontynuują dobrą pracę ... i plz aktualizują dalej etapy....czekam
Świetne wrażenia kulinarne
Kochałem grę, ale dostałem się do restauracji drugiego poziomu, a teraz nie pozwoli mi grać tak, jakby się nie ładował, więc nie mogę przejść dalej. Mogę grać w wyzwania, ale nic więcej AKTUALIZACJA: 23 października - myślałem, że to naprawią, muszę grać na dwóch poziomach, ale ten sam problem po tym nie ładuje się prawidłowo. Bardzo denerwujący czekałem na więcej. Minął prawie miesiąc i nie został naprawiony.
Cops N Robbers:Pixel Craft Gun Екшън qgqg
Świetna gra . Bardzo płynna gra
To nie poziomy gotowania pyszne 🤮🤮
Do tej pory podoba mi się ta gra, która daje monety i diamenty, zwłaszcza jeśli przejdziesz wszystkie 3 poziomy w każdej grze ♥️☺️
Ta gra odwróci twoją uwagę od wszystkiego. Tak trzymaj. Uwielbiam poziomy ghe, tak oszałamiające, gdy idziesz.
Fajna gra dla zabicia czasu. Kiedy już zaczniesz, trudno się zatrzymać, całkiem łatwo się połapać.
Cooking Yummy-Restaurant Game Arcade gmb
Gra marnotrawstwa na świecie, kiedykolwiek to widzę
Cooking Yummy-Restaurant Game Аркадни ygj
Kasować
To dobry zabójca czasu
Straszna rozgrywka.
Zepsuty i nie można go odtwarzać przez ponad tydzień. Deinstalator, zła recenzja utrzymana. Wymuszone reklamy za każdym razem, gdy robię COKOLWIEK, w tym QUIT A LEVEL, nie powiodły się, ponieważ twoja własna usterka .... Otrzymywałem zapłatę za grę, więc rzuciłem tę grę? to naprawdę żałosne.
Bardzo piękna gra
Uwielbiam tę grę, jest taka fajna, naprawdę lubię w nią grać. Jedynym problemem, jaki mam, jest to, że nie chcesz ulepszać nowej kuchni.
Ta gra jest niesamowita, chociaż czasami działa wolno, poza tym, że ta gra jest wspaniała, tak dalej!😄😀
Lubię tę grę, to trudna gra 👍👍
Zamknięty na wiele godzin
Ciesz się tą grą o gotowaniu
Jestem na drugim poziomie. Mówi, że nie spalaj jedzenia i stukam w nie, a nie wyjdzie z patelni i nie przypali się. Próbowałem 3 razy i to umiera przy zdrowych zmysłach.!! Odinstaluję!!!! Napraw swoją grę!!!!!
از ما گفتن اولش خیلی اذیت می کنه برا دانلود کردم بعدشم خیلی خوب نیست سه سه ا ستاره بسشه💀💀
Tylko trochę zdezorientowany, jak możesz określić całkowitą liczbę zebranych kluczy
Jak dotąd całkiem niezła gra. Czasami muszę uderzyć w produkt 2 razy, aby zadziałał. Poza tym do tej pory jest dobrze.
Niektóre poziomy są nieco trudniejsze niż inne, dopóki nie ulepszysz składników i wyposażenia.
To świetna gra, w przeciwieństwie do innych gier, takich jak ta, nie jest naprawdę trudna, podoba mi się jej łatwość.
To dobrze, ale💩....... Na wysokich poziomach występują pewne błędy....
Ta gra jest świetna, teraz mój jedyny problem, wiem, że potrzebujemy reklam, ale po każdym poziomie, którego jest zbyt wiele, uwielbiam tę grę, chociaż nie jest trudno zdobyć klejnoty i inne rzeczy, nie mogę się doczekać aktualizacji bardziej leveld5
Bardzo źle
Nie miałem problemów z tą grą i naprawdę mi się podobało. Jednak nie byłem w aplikacji od 2 dni z powodu wakacji i przerwy od telefonu, a kiedy wróciłem dziś wieczorem, brakowało mi życia i pieniędzy, które zarobiłem na ukończonych poziomach. Czekałem godzinę, aż moje Ives się napełnią, a oni nadal mówią 0, ale zegar odlicza. Wszystko, czego chcę, to grać, ale nie mogę.
Ta gra jest dobra w utrzymywaniu zajęcia
To najlepsze. Podoba mi się to . Odblokowałem moją trzecią restaurację z Brazylii
Bardzo fajna gra, w którą kiedykolwiek grałem? Uwielbiam to!
Zabawa trzyma Cię w napięciu 😜
Było super fajnie aż do poziomu tiramisu. Nigdy nie przestaje gotować. Zawsze kończy się spaleniem. Usterka na pewno, ale musi zostać naprawiona jak najszybciej. Zmarnowałem wszystkie moje oparzenia tylko po to, aby przejść na tym poziomie 20.
Uwielbiam tę grę. Skończyłem francuską restaurację. Kiedy będzie otwarta nowa restauracja?